Cub Cadet                   
   
      
Unbenanntes Dokument

Hogyan válasszuk ki a megfelelő fűnyírótraktort, MINIRIDERT?

A terület sajátosságai

Egy lejtőkkel és emelkedőkkel tarkított területre széles gumiabroncsokkal és nagyteljesítményű motorral szerelt traktort érdemes választani. Nagyobb, egyenetlen felületű területekre kiválóan alkalmasak a talajkövető vágóasztallal szerelt modellek.

A terület nagysága

A gyepfelület nagysága az egyik legfontosabb tényező a megfelelő gép kiválasztásakor. Ahhoz, hogy a helyes vágószélességet megállapítsuk, segítségünkre szolgál az alábbi táblázat, illetve a teljesítmény-szimbólum, mellyel minden traktor és MINIRIDER mellett találkozhatunk.

Gyűjtés

Egy profi, makulátlan kinézetű frissen nyírt gyepfelület megteremtéséhez a kaszálékot gyűjteni, majd komposztálni kell. A gyűjtőzsák kiürítése minden modell esetében az ülésből kényelmesen elvégezhető.

Kiszórás

Egy deflektor segítségével a kaszálékot ki is szórhatjuk. Leginkább akkor ajánlatos ez, ha a lenyírt kaszálék ott maradhat a területen.

Mulcsozás

A mulcsozás előnye, hogy a talajt a fűnyírás alkalmával a kiszórt, apró darálékkal egyúttal trágyázzuk is. A kaszálék így a benne rejlő tápanyagokkal természetes zöldtrágyaként újra hasznosul. A mulcsozást kifejezetten a csapadékban szegény nyári hónapokban ajánljuk, hogy a fűszálakat megóvjuk a kiszáradástól. Csaknem minden modellt fel lehet szerelni mulcskészlettel.

   

 

Néhány egyszerű lépés és a traktorunkat az adott évszakhoz igazíthatjuk. Ahhoz, hogy szükség szerint választhassunk, sok traktor egyszerre két vagy akár három funkciót is egyesít magában, illetve a megfelelő kiegészítővel átalakítható. A termékek mellett elhelyezett 2-in-1, 3-in-1 vagy 3-in-1 OPCiÓ logók segítenek az eligazodásban.


 

 

 

 

 

 

 

 

 

1. Kiszórás
2. Gyűjtés

1. Kiszórás
2. Gyűjtés
3. Mulcsozás

A megfelelő kiegészítővel a 2-in-1 funkció 3-in-1 funkcióra bővíthető.